Fotoclubflevo-online.nl

Bij Fotoclubflevo-online.nl is iedereen woonachtig binnen of aan de randen van Flevoland met een passie voor fotografie welkom. Het maakt niets uit of je nu bijna professioneel of hobbymatig foto’s maakt. We zien een uiteenlopend fotografisch niveau binnen het deelnemersveld als een uitdaging en niet als een belemmering.

Deelname is gratis, je moet uiteraard wel zelf beschikken over een internet verbinding.

Wij staan open voor actieve en betrokken fotografen, ongeacht apparatuur of ervaring, die hun foto’s meer inhoud en vorm willen geven. Elke deelnemer werkt op /haarzijn eigen manier, in haar/zijn eigen tempo en wordt gestimuleerd om te groeien in bekwaamheid en creativiteit. We leren van elkaar in een eerlijke, respectvolle en gezellige omgeving.

Samen online bekijken en bespreken van foto’s. Waarbij ieder deelnemer haar/zijn eigen specialisme verder kan uitdiepen. Of juist uitdagingen kan aangaan op andere fotografische onderwerpen.

Het de bedoeling om er met enige regelmaat gezamenlijk op uit te gaan. Dat kan zijn naar specifieke locaties of evenementen binnen de provincie Flevoland.

Voor het online bekijken en bespreken van foto’s hebben we in Flickr (https://www.flickr.com/) een besloten groep aangemaakt waar jij na aanmelding toegang tot krijgt. Daarvoor dien je dus, indien je nog geen account bij Flickr hebt, daar eerst een gratis account voor aan te maken.

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail met daarin jouw naam, woonplaats en telefoonnummer en jouw Flickr naam via dit contactformulier naar ons toe we sturen jou dan een uitnodiging voor de groep in Flickr.

Auteursrecht voorbehouden