Over ons

FotogroepFlevo is in 2022 van start gegaan. Ben je een ervaren gepassioneerde fotograaf en zou je je willen aansluiten bij FotogroepFlevo dan kun je een serie van tien beelden insturen. Er wordt dan gekeken of jouw werk aansluit bij de groep. Meld je daarvoor eerst aan middels onze contactpagina.

FotogroepFlevo heeft als doelgebied Oostelijk Flevoland, deels Noord-West Overijssel en de Noordoostpolder. We opereren vooralsnog als een huiskamergroep waarbij we streven naar een maximum van acht deelnemers. Eens per maand bespreken we elkaars werk op een positief kritische wijze, daarnaast bezoeken we lezingen en trekken er samen op uit om te fotograferen. Gezamenlijke exposities zijn ook een optie.

Nadat je werk als voldoende is beoordeeld volgt er een gesprek om te zien of dat jij binnen de groep past en wij bij jou.

FotogroepFlevo is géén reguliere fotoclub met de daar vaak gebruikelijke activiteiten. Wij doen niet aan opdrachten, kettingfoto’s en meer van dat soort bezigheden. Je wordt geacht zelfstandig eigen werk op niveau te kunnen maken in jouw specialisatie of daarbuiten.

FotogroepFlevo is lid van de Koninklijke Fotobond.

Denk je dat FotogroepFlevo iets voor jou is vul dan het contactformulier in, vermeld daarin iets over jezelf en hoe jij te bereiken bent. Wij nemen dan verder contact met jou op.

Misschien tot ziens.
Auteursrecht voorbehouden